top of page

Ambachtelijk Belgisch witblauw rundvlees, de specialiteit van Jo Herbots

Jo Herbots - Gerecycled papier
biefstuk

VERS RUNDVLEES VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

Belgisch witblauw is een stuk vers rundvlees van de hoogste kwaliteit. De dieren van dit vleestype zijn zeer gespierd en worden ook wel de befaamde dikbillen genoemd. Deze massieve dieren zijn herkenbaar aan hun kleine kop, stevige billen en sterke spierontwikkeling. Dankzij deze stevige spierontwikkeling is het een vleesras bij uitstek geworden.

Bij Jo Herbots kennen we alle kwekers van Belgisch witblauw persoonlijk. We onderhouden een goede band en kijken er mee op toe dat de dieren in de beste omstandigheden gekweekt worden.

.

houten Panelen
Gerecycled papier

Markant en gespierd uiterlijk dat garant staat voor lekker vlees

De naam witblauw komt van het uiterlijk van de runderen. Deze varieert van volledig witte dieren tot runderen met witte en zwart-blauwe vlekken. De runderen kunnen er behoorlijk intimiderend uitzien door hun mooi gevormde en gespierde uiterlijk. Kenners omschrijven dit als dubbel gespierd. Doordat de spieren genetisch op een zeer geraffineerde manier zijn ontwikkeld, is het rundvlees extreem mager, sappig en mals.

Jo Herbots

WILT U UW AANBOD VERRIJKEN MET HET HEERLIJKE BELGISCH WITBLAUW RUNDVLEES? 

Bekijk dan het rijke assortiment bij Jo Herbots uit Sint-Truiden.

bottom of page