Burgers van Jo Herbots:
pure smaakbeleving met culinaire toets
IDEAAL VOOR EEN GOURMET BURGER NIGHT OF GEZELLIG FEEST
Jo Herbots is gespecialiseerd in overheerlijke burgers van de beste vleessoorten. Alle burgers maken we in ons eigen bedrijf. We besteden veel aandacht aan de afkomst en de kwaliteit van het vlees, en kruiden voegen we zorgvuldig toe met kennis van zaken. Een burger is heerlijk om snel even in de pan te bakken of om tijdens een zomerse barbecue te grillen. Tussen een broodje of gewoon rechtstreeks op het bord, welke klant kan er nu de lekkere smaak van een burger weerstaan?
BURGERS SAMENGESTELD UIT 100% HOOGWAARDIG RUNDVLEES
Burgers samengesteld uit 100% puur rundvlees zijn een ware delicatesse. De opkomst van burgerrestaurants of evenementen waarbij lekkere burgers gecombineerd worden met bijvoorbeeld Vlaams streekbier zijn hiervan het bewijs.
Bij Jo Herbots bestaat ‘de burger’ eigenlijk niet. We hebben burgers die samengesteld zijn uit alle mogelijke soorten rundvlees. Dan hebben we het over angus, Belgisch witblauw of limousin. Dit zijn wereldbekende runderrassen die geliefd zijn om hun kwaliteit en malsheid. Ook burgers uit het Japanse delicatessenvlees wagyu zijn mogelijk. En waarom niet eens een entrecote burger aanbieden, die samengesteld is uit de entrecote van het rund? Die smaakt perfect tijdens een zomerse barbecue. Verwen uw klanten met een keuze aan topburgers en proef het verschil.
Limousin, angus of Belgisch witblauw:
onze rundburgers in uw gamma
Kort samengevat: